ТЪРСИ
image

ЗА НАС

ПЛАНИРАНЕ

Планираме правилното позициониране на всеки наш клиент в интернет пространството.

СТРАСТ

Влагаме страст в работата си. Защото всеки клиент заслужава партньори, разбиращи бизнеса му.

ГРИЖА

Стараем се да осигурим най-добрата грижа за клиентите си. Само така биха ни препоръчали.

Български бизнес указател започна като една идея за по-лесно навигиране в почти безкрайната мрежа от фирми и услуги, изскачащи в интернет пространството.

Тук ние решихме да предложим своята дългогодишна експертиза в областта на рекламата и да създадем указател, който да обхваща истински, работещи, полезни за клиентите си фирми.

Ние знаем, че за да расте, вашият бизнес трябва да има стабилно онлайн присъствие.

Поддържането на уеб страница понякога изисква много работа, а ежеднвеното добавяне на публикации в социалните мрежи може да е почти невъзмомжна задача за много предприятия. Българският Бизнес Указател има за цел да премахне напрежението вашият бизнес да бъде забелязан онлайн - чрез популяризирането му в нашия собствен уебсайт и facebook. Имаме много щастливи клиенти, които вече са се убедили в качестовот на работата и стратегията ни.

Нашият екип има богат опит в изграждането и насърчаването на успешни бизнеси в широк спектър от индустрии. Нашият персонализиран подход означава, че ще работим директно с вас, за да определим най-добрия вид платформи за социални мрежи, които да ви популяризират.

image